Det händer saker i Sofielund hela tiden. Här är några av dem:

(vill du tipsa om fler, kontakta Hjalmar Falck, mobil: 0733-83 53 51, e-post: hjalmar.falck@bidsofielund.se)

  • Tisdag 12 och onsdag 13 november arrangeras årets Social Innovation Summit i Malmö. Läs mer om konferensen här.
  • Torsdagen den 14 november bjuder Föreningen Resurscentrum för kvinnor i Malmö – Winnet Malmö – in  till avslutningskonferens för projektet ”Vi cyklar för hälsan och miljön. Mötet äger rum på Nobelvägen 21 i Malmö klockan 13.00–15.30. Anmälan senast den 11 november till maria.palsson@winnet. Läs mer här.
  • Måndag den 18 november föreläser Handelsprofessorn och debattören Micael Dahlen. Han talar under rubriken ”Vad som räknas i framtiden – siffrorna, kapitalet och välfärden”. Föreläsningen arrangeras till förmån för barnhemmet ”Hope for the children” för barn med funktionsvariation på Filippinerna. Tid och plats: klockan 14.30 på Nobelvägen 21. Läs mer och anmäl dig här.
  • Tisdag 19 november bjuder Diskrimineringsombudsmannen in det civila samhället i Malmö till ett möte för att samtala om erfarenheter av diskriminering på bostadsmarknaden. Mötet äger rum på Ledebursgatan 5 i Malmö. Läs mer och anmäl dig här.
  • Torsdag den 5 december berättar TIA-samordnarna Skåne om kunskaper och metoder för att öka kunskapen om medskapande möten och mötesplatser. Alla som är intresserade av ämnet är välkomna till KC Kompetenscenter på Nobelvägen 21 i Malmö klockan 9–13. Mer information och länk till anmälan här. Anmäl dig senast den 24 november.
  • Måndag den 3 februari 2020 arrangeras Mingelmässan på Quality Hotel View i Malmö. Mer information kommer senare.